Minden, amit tudnod kell az Underworld Kupáról!
2016-08-05 14:20:31

kommentGY. I. K.
Mielőtt kérdezel, olvasd el ezt az összefoglalót!

Ismét nagyon sok képanyag készült!
2011-08-16 11:28:37

kommentA 2011-es verseny videói...


teka logo

merkapt logo
kellys-logo


high5 logo


moose logo


motorex logo


heavy tools logo

olimpiai otproba logo


tempo sport logomozgásvilág logo

bikemag logo

2010-05-23 21:33:58

Az Underworld Kupa a tévében:


Mikor az Underworld Kupa ötelete megfogalmazódott bennünk, már sejtettük, hogy egy médiabarát esemény születhet belőle. Szerencsére ezen elképzelésünk beigazolódott, hiszen az eddigi két verseny kiemelt médiaérdeklődés mellett zajlott. Azonban gyorsan hozzá is tesszük, hogy ez a nyilvánosság nem öncélú, hiszen a szervezők mellett a támogatók, versenyzők és maga a mountain bike sportág is sokat profitálhat ebből.

Az alábbiakban a televíziós megjelenéseket próbáljuk összefogni: A 2011-es esemény további képi megjelenései itt!

MOFÉM Underworld Kupa 2011

RTL KLUB hiradója volt a leggyorsabb és a verseny után két órával már műsorban is voltunk:

"A kőbányai katakombában szombaton rendezett versenyen 300 bicajos tekert őrült tempóval, baleset nem történt."Az RTL Fókusz című műsora is izgalmas anyagot készített:

"Föld alatti kerékpárversenybe keveredett riporterünk Pest kellős közepén. Vakondösztönnel vetette be magát az évtizedek, vagy inkább már évszada kihasználatlan barlangrendszerbe."A DIGI Sport is beszámolt a versenyről:Az ATV is a helyszínen járt:

A verseny előtti televíziós megjelenések:

A földalatti pályabejárásra az RTL stábja is velünk tartott!Reggeli Start Csisztu Zsuzsával a DIGI Sport-on

A DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban Csisztu Zsuzsa vendége Fülöp Miklós főszervező és Buruczki Szilárd hegyikerékpáros volt, a téma pedig mi lehetett volna más mint az Underworld Kupa. A beszélgetésben szóba került a londoni olimpiai kvótaszerzés és az új versenysorozat a Mountainbike Challenge is.Port.hu Underworld Kupa 2010


A Magyar Televízió Sport7 című műsorának riportja a PORT.hu Underworld Kupáról:

"Magyarországon bármi megtörténhet, például az is, hogy hegyeket találjunk a föld alatt is. A mountain bike eredeti jelentése ugye az, hogy hegyikerékpár, nálunk mégis föld alatti versenyt rendeztek..."

Az RTL Klub Fókusz című műsora is a helyszínen járt:

"Csak a pincepörkölt hiányzott. A jó hangulat és a szórakozás adott volt a kőbányai pincerendszerben. A bevállalós szervezők a föld alá vitték a bringaversenyt..."Az Index is készített anyagot:

"Meg kell tanulni bringázni, gyerekek!"Az ATV által készített tudósítás is elérhető:Egy föld alatti rémet is sikerült lencsevérge kapnia az Echo TV / Vital TV stábjának:HírTV:Másképp mint mások:

És végezetül egy studióbeszélgetés, amely a versenyt megelőzően készült:Végezetűl két riport, amely a Klub Rádióban volt hallható:

Klub Rádió: Reggeli gyors


Klub Rádió: Reggeli gyors 2.


RedbullFőoldalKapcsolat