Underworld Kupa

Visszatér az Underworld Kupa!

2022. február 25. | Underworld Kupa | |

Visszatér az Underworld Kupa!

Három év kényszerű szünet után, szeptember első szombatján újra megnyílnak a kőbányai pincerendszer sötét járatai, hogy a bringások összemérjék erejüket a nagy múltú föld alatti versenyen, amely legnagyobb újdonsága, hogy már a gyerekek is rajthoz állhatnak.

Az Underworld Kupa egy részben a kőbányai pincerendszerben zajló mountain bike verseny, amely a Merkapt Sportközpontban kerül megrendezésre 2022. szeptember 3-án, szombaton.

A korábbiakhoz képest két jelentős változásról tudunk beszámolni. Az első a szervezést érinti, ugyanis a stafétabot átkerül a Superior Racing Team kezébe, ők lesznek az esemény lebonyolítói, emellett a korábbi szervezőcsapat támogatása is megmarad. A másik komoly változás, hogy a rendezvény megnyílik az egészen fiatalok előtt is, így gyerekfutamok is bekerülnek a programba.

A legutolsó, 2019 augusztusában rendezett tizedik Underworld Kupán nagy sikerrel mutatkozott be a cyclo-cross versenyszám, így idén is lesz cross futam, ezzel fog indulni a nap. Ezúttal is lesz lehetőség duplázni, azaz MTB és cross bringa nyergében is teljesíteni a versenyt.

A lebonyolítás időrendje is megváltozik, erről a kiírás menüpontban lehet a részletes információkat megtalálni. Nevezni a sportnaptar.hu oldalon lehet, az esetlegesen felmerülő további kérdésekkel kapcsolatban a GYIK menüpont átolvasását ajánljuk.

Egésznapos sportos programokkal, workshoppal, bemutatókkal, gyermekbringás akadálypályával várjuk a versenyzőket, kisérőket és a családokat.

A rendezvényt az Ötpróba eseménysorozat tagjaként a Superior Racing Team szervezi, amit a Merkapt SE korábbi szervezőstábja támogat. Ha nem akarsz lemaradni a friss információkról, kisebb-nagyobb hírekről, történésekről, akkor kövesd a Facebook és az eseményoldalunkat!

Nevezés

Facebook-esemény

Facebook-hozzászólásmodul