Underworld Kupa

Ötpróba pontok az Underworld Kupán

2018. május 30. | Underworld Kupa | |

Ötpróba pontok az Underworld Kupán

Indulsz a MOFÉM Underworld Kupán? Hallottál már az Ötpróbáról, de még nem gyűjtöd a pontokat? Akkor ez a cikk neked íródott!

A 2020-as olimpiáig tartó Ötpróba eseménysorozat országszerte számos sportrendezvénnyel várja a tartalmas, aktív kikapcsolódásra vágyó sportolókat. Az Ötpróba keretében jelenleg hat sportágban próbálhatod ki teljesítő képességed határait: futás, úszás, országúti és hegyikerékpározás, evezés (kajak-kenu) és túrázás. 

A MOFÉM Underworld Kupa is része az Ötpróba eseménysorozatnak, ahol az egyes versenyeken a különböző távok teljesítésért pontok járnak, amik az egész program ideje alatt gyűjthetők és adidas ajándékokra válthatók. 

Az Underworld Kupán minimum 10 kört teljesítő versenyzők 2 pontot zsebelhetnek be. 

Az Ötpróba pontok gyűjtéséhez egy egyszeri regisztráció szükséges, amelynek díja 1000 Ft. Azonban az Underworld Kupa alkalmával a rendező Merkapt Sportegyesület az indulók felé egy olyan gesztust tesz, hogy az Ötpróba regisztráció díját átvállalja, így azt a nevezési díjért kapott szolgáltatáscsomag részeként adja a résztvevőknek. 

A Merkapt SE által támogatott Ötpróba regisztráció az Underworld Kupa helyszínén lesz elvégezhető, amelyről a nevezési csomagban tájékoztatót talál majd mindenki. 

A versenyre nevezni itt lehet, a napi aktualitású Facebook-eseményoldal pedig itt található, az Ötpróbáról pedig itt tudhatsz meg többet.

Facebook-hozzászólásmodul